Palvelut

Julkisivuremontti Hämeenlinna ja lähialueet

Julkisivuremontti on yksi taloyhtiöiden merkittävimmistä investoinneista

Julkisivuremontti Hämeenlinna – Maalausliike Remula Oy:ltä. Teemme julkisivuremontit vuosikymmenten ammattitaidolla ja kokemuksella Etelä-Suomessa ja Hämeessä. Julkisivuremontti on yksi taloyhtiöiden suurimmista ja vaativimmista remonteista, joka lisää huomattavasti sekä asuntojen arvoa että asumisviihtyvyyttä.

Julkisivuremonttien kohteena ovat muun muassa omakotitalot, rivitalot ja kerrostalot. Meillä on kokemusta myös historiallisesti merkittävien kohteiden, kuten kartanoiden ja kirkkojen, julkisivuremonteista. Jokainen julkisivuremontti suunnitellaan yksilöllisesti ja huolellisesti. Teemme julkisivuremontin aina asiakasta kuunnellen ja vankalla ammattitaidolla. Julkisivuremonteissa on urakoitsijan luotettavalla ja kokeneella henkilökunnalla suuri merkitys urakan tilanneen taloyhtiön ja sen asukkaiden kannalta.

Julkisivuremontti Hämeenlinna – Kohotusta kaikenlaisille kiinteistöille

Onnistuneen julkisivuremontin keskeinen tekijä on hyvä tiedottaminen taloyhtiön ja urakoitsijan kesken. Yhdessä löydämme parhaan ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen. Julkisivusaneeraus on mahdollista sekä uusissa että kulttuurihistoriallisissa kohteissa. Meillä on kokemusta julkisivusaneerausten toteuttamisesta muun muassa liikekiinteistöissä, kirkoissa, taloyhtiöissä sekä yksityisissä kohteissa.

Julkisivusaneeraus kaikenlaisiin kohteisiin

Käytetyt rakennusmateriaalit eivät myöskään ole saneerauksen esteenä, sillä julkisivusaneeraus voidaan tehdä niin puu- kuin betonirakenteisiin kohteisiin. Suoritamme myös taloyhtiön tai asukkaan tilaamat lisätyöt julkisivuremontin yhteydessä, meidän kauttamme saa myös huoneistoremontit.

Noudatamme julkisivuremonteissa rakennusalan yhdessä sovittuja pelisääntöjä. Olemme Suomen Julkisivu-Urakoitsijat Ry:n (SUJU) ja Pintaurakoitsijat Ry:n jäsenyritys.